paratrasnet electronic pda sensor sky.png     aacesorii_impamantare_otel_cuprat.pngPARATRASNET_PDA_SENSOR.png

Fii in siguranata cu DNA ELECTRIC

instalatie_paratrasnet_iasi_pda.jpg

PROTECTIA IMPOTRIVA TRASNETULUI CU PARATRASNET PDA SENSOR AUBACH

Aducem ani de experienta reala si un proces de inginerie stiintifica pentru a proiecta sisteme de protectie impotriva trasnetului.

PARATRASNET_PDA_SENSOR.png

ELECTROZI DE IMPAMANTARE DIN OTEL CUPRAT

Cu peste 2500 de proiecte de protecție împotriva trăsnetului cu paratrasnet PDA, echipa noastră oferă expertiză de neegalat în toate aspectele protecției împotriva trăsnetului pentru  investitia și instalațiile dvs.

impamantare_otel_cuprat.png

tarusi_impamantare_otel_cuprat_impamantare.png

 

CARE REZISTENTA ESTE CEA MAI BUNA ?

 

Există o oarecare confuzie în ceea ce privește o valoarea bună a rezistenței pentru un punct de impamantare. Desigur, rezistența ideală ar fi zero ohmi. Cu toate acestea, nu există un standard universal. Cu toate acestea, mai multe standarde recomandă - în special pentru echipamentele  sensibile - o valoare de 4 ohmi sau mai puțin. Scopul rezistenței de impamantare este de a atinge cea mai mică valoare , care are sens din punct de vedere economic și din punct de vedere a protectiei.

 

PARATRASNET PDA AUBACH

DNA ELECTRIC este partener, importator direct si distribuitor national pentru produsele paratrasnet IT AUBACH- SPANIA , care este o companie care se află la a patra generație, s-a  născut în 1914 cu scopul de a proteja oamenii și proprietățile lor împotriva daunelor cauzate de  descărcările atmosferice. 9001:2015 și, respectiv, ISO 14001:2015. Oferim doua tipuri de sisteme paratrasnet PDA in gama premium: SENSOR si SKY sunt doua game de paratrasnet cu o garantie extinsa de pana la 10 ani. Testate la curenti de 200 kA. Circuite duble de tip Spark Gap. Functioneaza in orice tip de conditii meteo. Izolare perfecta fata de apa de ploaie. Certificare AEONOR certificare_aeronor_paratrasnet_pda.jpgadient_omologare_paratrasnet_pda.jpgtuv-heinland paratrasnet pda.jpg  enac_paratrasnet_pda_certificare.png  ite_spania_certificare_paratrasnet.jpgbureau_veritas_paratrasnet pda.jpgiso9001_paratrasnet_pda.jpgiso_14001_paratrasnet_pda.jpgparatrasnet pda iasi.png 

DE CE AM NEVOIE DE EL ?

 

Un fulger este un fenomen rar, dar periculos. Ajungand la 100 de milioane de volți de energie electrică, aceasta este o forță naturală distructivă asupra căreia avem relativ puțin control.  Deoarece clădirile noastre dețin acum mai multe bunuri importante, este extrem de important să ne asigurăm că suntem protejați împotriva trăsnetelor. În zilele noastre, protecția împotriva trăsnetului este indinspensabila pentru orice sistem de protectie. Sistemele moderne funcționează într-un mod similar cu sistemele conventionale, fulgerul fiind interceptat și energia fiind transmisă în siguranță prin tije de impământare.

PROIECTAREproiectare_paratrasnet.jpg

MONTAJ
montaj_paratrasnet.jpg

MENTENANTAmentenanta_paratrasnet.jpg